![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAEBPtfS3zctH89CG4mX4cc5xEO5x1VYnoPBZHYHtsJnnpXgAjShu1MKMC-qcwqQ7nI8V5Rv0nCHvgZNIn7SGKFINnFGWJvxTdEmLcPh_KSoRC1kiIUY7wdcnoPfu2Nhb_ossF-GIZvotu/s1600/IG+Original.jpg)
Tootjainfo: "Malts: Innis & Gunn Ale Malt, Crystal Malt, Raw Wheat; Hops: Super Styrian. Maturation: 77 days Bourbon Casks and Over Bourbon-infused heartwood in our Oakerators®"
Esmamekk on keskmisest sutsu kergem ja magusakas. Keskmaitses tuleb esile õrnalt hapukas-terav burboonimekk, mis meenutab praeguses segus poolkuivi kreeke, mis on ligunenud šerris. Lõppmaitse on kärjemee ja kreegimoosi nüannsidega hapukas-parkiv ning väga meeldiv neste. Järelmaitse jääb kreegiveini kergelt kleepja jäljena pikaks ajaks keelepärale.
Keskmis kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga tavatu überrüübe! Siia juurde soovitaks pakkuda kitsejuustu kreekidega.
-------------
pilt siit
No comments:
Post a Comment