Wednesday, January 3, 2024

Bevog - Wolgor Blend 1123

Wolgor Blend 1123 (Bevog, Austria). pdl 0,375 l. alc 12,5 %vol. Ratebeer ei tunne konkreetselt seda blendi. Untappd liigimääratlus: "Stout - Russian Imperial" ja 4,45 punkti

Tootjainfo: "Wolgor is a beer that doesn't need a special introduction, and will absolutely excite every BA enthusiast. This is the second edition of this fantastic beer. After it premiered in 2021 it got grabbed out very fast and gained a lot of fans who kept on asking us when it will come back.
So now here it is and this is something to really look forward to. Creamy, chocolate, roast, dry fruits, vanilla, coconut, oak, bourbon, rich, big, round, crazy are just a few words to describe this beer."

VÄGA esinduslik pudel alates juba anuma väärikast kujust, traathoidisega kork-korgist kuni luksusliku purpur-kuldse sildikjunduseni välja.

Midinn-plõdõnn mulksub pudelist klaasi raskepärane ultramust vedelik. Mustjaspruuni vahtu tekib vaid veidi ja korraks.

Aroom mõjub kui kuninglikkus ise - sametine, luksuslik, datlite, rosinate, borboonis leotatud kuivatatud viigimarjade ja kolme tilga lagritsalikööri segune.

Esmamekk - raske, õline, soolakas (!?"#!) ja metalne ning lagritsane

Keskmaitse - lagritsa-burboon? Metalne ploomi-kondenspiim, milles peidab end eukalüptiõli salasoove?

Lõppmaitse - soolatud viigimarjad rosinalikööris, tammevaadis laagerdunud kasetõrv ja tüümiani-eukalüpt?

Järelmekk - kohviliköör kui vanaise ja meliss kui ristiisa; tammehäll ja mentoolimähkmed; jahe-soolane luksusköites pildialbum siniverelisest suguvõsast

Älbinaarne. Inkredibiilne. Luksuslik. Häiriv. Tähelepanu pooleks tunniks endale lukustav. Elamusõlu sellele, kes on valmis oma maitse-ootused tühjendama ja veetma mõnda aega kaaluta olekus, otsustamaks et mis vedelik see nüüd siiski on.
---
saadaval pisut
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment