Monday, January 15, 2024

Lervig - Human Nature

Human Nature (Lervig, Norra) prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang 70 punkti. Untappd ütleb "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,42 punkti.

Tootjainfo "Human Nature is a light tropical fruit bomb with a tart but refreshing character, Guava juice blended at 20% total volume and a light Berliner style base make this beer the perfect session-able liquid..."

Väike purk, väga kummaline kujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Aroom on jube lahedalt ja kargelt ja värskelt ja üleüldse meelierutavalt mõru-hapukas ja tsitruseline.

Esmamekk on nii rammusa lõhna järel ehmatavalt kerge ja vesine, hapukas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, veidi eeterlik. Lõppmaitse - hapukas, kuiv ja justkui kaugelt saialilletinktuuri tilgakest näinud. Järelmekk - hästi kuiv teeseenejook virsikute ja kibuvitsaga.

Väga kerge kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapuka-mõrkja-hapuka buketiga veidralt kahetine rüübe. Aroomi eest annaks 25 punkti 10'st ... aga maitse ei ole oma rikkalikkuse mõttes isegi veerandit sellest. Kuid ikkagi - kergeltjoodavuse ja mahlasuse / karguse mõttes ikkagi oivarüübe.
---
mõni purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment