Wednesday, April 24, 2013

Delirium Nocturnum


Delirium Nocturnum / Делириум НоктюрнумDelirium Nocturnum (Brouwerij Huyghe). pdl 0,75 l. alc 9%. liigimääratlus: Belgia kange tume eil.

Deliriumi seeriale omane keraamikaimitatsiooniga pudel, silt pisut tumedam kui nö algupärasel variandil ehl Delirium Tremensil.


Kahe sõrme paksune pruunakas vaht on suuremulline ja kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - õilis rubiinpunane.

Aroom mõjub väga külluslikult puuviljaselt, läbisegi kirsid, kreegid ja ploomid ... samas on see vürtsikas ja karge, pannes süljenäärmed tööle. Kas olete kunagi saanud lõunamaiselt turult suhkrustatud puuvilju ... vot sedasorti karameljas ja ahvatlev on see lõhnapilv.

Esmamaitse tundub kergepoolne ja vürtsikas, magus ja veinine. Kesmaitse mõjub hurmavalt puuviljaselt, siin on kuivatatud ploome ja õunu, veidi ananassi ja pohli, kardemoni, koriandrit ja vürtsi. Lõppmekk laotub üle su keele kui tähistaevane öö, nii palju on siin pisikesi teravaid vürtsikaid torkeid kui tähti Linnuteel ... ja sama palju täidlast nalivkalikku tumedat puuvilja kui pimedust Vahemere öises taevakaares. Lõppmekk mõjub väga mitmekihiselt, ühekorraga kergelt kui sadamalinna kuma, samal ajal pisut venivalt nagu purjus meremehe laul.

Keskmisest kergema kehaga, vägggga puuviljaselt aromaatne ja kergelt kleepjas, õilsalt ja vindiselt küllusliku paletiga rüübe. Siia juurde ei soovitaks ma mingit toitu. Või noh, kui just väga tahate, siis imeõhukesi kõvu ja soolakaid kitsejuustu laaste.
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment