Monday, August 27, 2018

Hero Image


Hero Image (Garage, Hispaania) prk 0,44 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo: "DIPA using Lallemand New England yeast to highlight Nelson Sauvin & Mosaic hops."

Vahepealset kasvu purk, sildil ... hmmm ... kas ma peaks seda bareljeefi tundma? Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt kollane. Õlle värvus - hapukas, mahlane, mõrkjas, murtud putkevart ja õitsvat angervaksa meenutav.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse lisab hapukat vunki, kuid põhitooniks jääb kuusevaigune magus nätske mõrkjas raskus. 

Lõppmaitse kaldub puuviljasesse külge ... raske melon rullub mööda keelt, jättes maha laiakslitsutud pohlamarju ja külmavõetud pihlakaid. Järelmekk pakib need puuviljased edevused aga kokku ja läheneb asjale raskepäraselt, vaiguselt ja heinaselt ... ei see on lausa heina-ekstrakt, millesse on kallatud venivat seedrivaiku.

Raskepärase kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga veidi vastuoluline rüübe. Vahepeal puuviljase lobedusega kõnetav ... aga siis tuimaks ja tuhmiks vajuv. Jah, topelt-IPA igatahes, kuid mitte võimas ja vägev, vaid lihtsalt jämedakoeline
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment