Wednesday, February 5, 2020

Brutal Bulldog (revisited)


Brutal Bulldog Double IPA (Gotlands / Rootsi). pdl 0,33 l. alc 8,4 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 75 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,54 punkti.

Tootjainfo: "It fights like a bulldog on your palate - Brutal Bulldog Double IPA is an intense acquaintance. Dry hopped twice and with an alcoholic strength of 8.4%, it offers a taste experience beyond the ordinary. The two unique hop varieties Galaxy from Australia and Nelson Sauvin from New Zealand gives a fruity aroma reminiscent of tropical fruit.
IBU 55"

Tegu pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega 7 aasta taguse kogemusega. Vahtu tekib veidi vähem, õlle värvus samamoodi kuldoraž. Aroom on sama mõnusalt veiniliku noodiga ja rammusalt humalane. Maitse on lopsakalt puuviljane ja veidi liköörilik, meloni ja litšimarjade ning viigimarjade ja ürtide segune.

Über, see kraam on über mis über, isegi praegusel, kopikas üle BB kukkunud kujul. Topelt-IPA ta just ehk ei ole, aga väga maitseküllane suutäis ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment