Wednesday, September 12, 2012

Never Mind The Anabolics


blog2_620Never Mind The Anabolics (Brewdog). pdl 0,33l. alc 6,5%. liigimääratlus IPA.

Brewdogi lakooniline stiil on seekord pandud särama kärtsudes värvides. Eks ole ka mõistetav ... see jook peaks lausa värisema panema :) "A limited-edition beer brewed in honor of the London 2012 Olympics Games that apparently contains 8 ingredients that are banned for professional athletes due to performance enhancing effects; concreatine, guarana, lycii berries, kola nut, Gingko, matcha tea, maca powder."


Esmamulje kallamise ajal on väga kummaline - ootaks ju tavapärast wow-efekti ... aga lõhn on kahvatu, vaht tavapärasest tagasihoidlikum ja värvus lihtsalt kaunis tume merevaik. See on see häda, kui ootused on kõrgele kruvitud :)

Kui nüüd aroomi süveneda, siis on see veider. Kuidagi köögiviljane ja pähkline, raske ja hingetoru kibelema ajav. Esmamaitse tundub kehakas, jõuline ja kergelt õline. Keskmaitses tunned Brewdogile tavapäraseid kvaliteetseid happelisi humalaid ja ... siis hakkab peale erinevate maitsete mõistatamine. Neid on ilmselgelt liiga palju koos, varjutades üksteist. Tugevalt pähkline, kergelt kohvine, tee mõrkjus ja läägemagusa puuvilja kleepjus. Kõike seda korraga on lihtsalt vägggga palju.

Igatahes jääb isegi peale väikest lonksu kogu suu õhkama ja ... kas see tuleb nüüd leotud tekstist, aga mingi energiajoogilik võbelus käib läbi kere küll ;)

Ainuüksi selle õlle taustaloo pärast tasub asja kindlasti proovida, Brewdogi hindajatele on rüübe kohustuslik. Tavatarbija võib aga selle, üsna kalli ja eksklusiivse toote kindlasti proovimata jätta. Normaalsele inimesele on see nagu kilose veisesteigi saamine oodatud hamburgeri asemel.
--------
pilt tootja lehelt

No comments:

Post a Comment