Sunday, September 30, 2018

Guava Groove


Guava Groove (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "New England IPA with guava fruit
IBU 30"

Väike lihtne pudel, sildil pidutsevad flamingod. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - lopsaka laialehelise suuretükilise hõljumiga hägune. Aroom on sama lopsakalt mõrkjasmagusalt ja troopiliselt puuviljane, ehkki kuna pole guaavaga ise varem kokku puutunud, siis ei oska, kui üks-ühele see vili siin lõhnas kajastub.

Esmamekk on keskmise kehaga ja veidi kribelevalt hapukas-vürtsikas. Keskmaitse muutub veidi leebemaks, magusakas-hapukas troopiline puuviljasus säilub, kuid jätkuv, kirbuse ääre peal olev kräbelus keelel paneb üllatama. Lõppmaitses see ärevus taandub, mõrkjas-magusakas puuviljasus meenutab guaava-võhikule mangot, papaiat ja ananassikonservi. Järelmekk on taas vürtsikam, õhelev ja püsimatu, hapukas-magusakas ja eksootiline.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Värske ja rahutu, eksootiline ja tõtlev, loksuv ja lainetav ja kuhugi minema kippuv troopiline eksootika-elamus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment