Saturday, June 13, 2020

Cloud #2


Cloud #2 (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja 3,93 punkti

Tootjainfo: "Milkshake DIPA with domination of Galaxy hops
IBU - 37"

Keskmist kasvu purk, sildil sinakas-lillakad lained. Kollakas vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hämuselt-mudruselt kollane. Aroom on magus ja troopiline, mangu ja ananassi segumahla taoline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas ning veidi humalakirbe. Keskmaitses sakutab kirbe humalahammustus keelt päris korralikult, ehkki laktoosilik pai üritab seda leevendada. Lõppmaitse muutub magus-hapuks segumahlaks või siegi -mehuks, kus lisaks mangole on ka kõrvitsat ning peotäis rose-pipart. Järelmekk on veidi mudrune ja kirbevõitu, piprane ja magus. 

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-kirbe-magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-kirbe-magusa buketiga VÄGA hea taseme rüübe. On see nüüd "milkshake" või siis ikkagi laktoosiga NEIPA`. Külmaks ei jäta ta igatahes ning endale küsiva pilguga otsa vaatama paneb samuti.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment