Tuesday, November 21, 2023

Pastry Mastery - Massaman

Massaman (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd liigimääratlus: "Sour - Other Gose" ja hinnang 3,8 punkti.

Tootjainfoks leiab sildilt, et lisaks tavapärastele õllekomponentidele on siin mängus sool, tšilli, koriander, küüslauk, šalottsibul, sidrunhein, vürtsköömned, koriander, galangal, arahhiisipasta, kookos, sidrunimahl, tomatid, kalakaste, maitseained. Eriti tore, et eraldi mainitakse "maitseaineid" :)

Väike lihtne pudel, sildil ilmsel nimeandev Taimaa karrikauss.

Aroom. IIIIIIHHHAAAAHAAAA kui lahe see on! Arahhiis on kohe kuhilaga esiplaanil, selle taga tunneb galangalijuurt, ja veidi ka sidrunheina, kalakaste nüanss on hõrk aga selgelt olemas ... ja ohhhh kui hea see kõik kokku on. Õlleklaasist muidugi ei ootaks ühtegi nendest aroomidest :)

Esmamekk - see on maitsekeks! Keksukastideks veidi tšillit ja tilk sidrunimahla!

Keskmaitse - vürtsköömen ja kookos

Lõppmaitse - kalakaste ja tomatid!

Järelmekk - miskipärast tahaks öelda ka krevetipasta, kuid ilmselt ikkagi kalakastme mingi krevetisem versioon koos galangalijuure magusa ja tšilli värske soojusega

HÕIISSAAAAA - SEE ÕLU ON VÄRDJAS! PARIM VÄRDJAS MAAILMAS! Või ... see supp. See misogares-misiganes. See tähendab, kui sulle meeldib Aasia köök. Vanale Gambrinusele meeldib!!!
---
võibolla üksikeksemplaridena saada, aga pigem ikka ei ole küll :D
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment