Thursday, November 30, 2023

Brewski - Tea-Shirt

Tea-Shirt (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,74 punkti.

Tootjainfo: "A tropical New England style IPA, super smooth with notes of papaya and sweet pineapple and a long, soft finish."

Väike nääps purk, sildil andekas pildimäng õlle nimetuse teemal. Valge vaht täidab alla poole klaasist, kuid on hõre ja püsimatu. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on veidi seebine ja tugevalt ananassine koos mõnusa humalakirvendusega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, keelekülgedel näpsitavad humalahaarmed. Lõppmaitse - vürtsikas-mõrkjas. Järelmekk muutub veidi magusamaks, kuid peajoones jääb ikka kuivalt hammustavaks ja vaiguseks

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõru buketiga Übertaseme rüübe. Lõhn ja maitse on huvitavalt harali - esimene lubab midagi magus-mahlast, maitse pigem kuiv-mõrkjkas. Aga väga karastav igatahes
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment