Sunday, November 12, 2023

Brewheart - Conversations With Blueberry More

Conversations With Blueberry More (BrewHeart, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 3,61.

Tootjainfo: "Springtime is Sour time.
We are kicking off our Sour season with this heavily fruited and super easily drinkable refreshment. Slightly sour to please those new to the style.
Black currant, raspberries and blueberries turn this into a refreshing fruit smoothie. To give it some twist, we added some Madagascar Vanilla.
Fruits: Black Currant, Raspberries, Blueberries, Madagascar Vanilla."

Keskmist kasvu purk, segamarjane kujundus. Punakaspruun vaht täidab absoluutse enamiku klaasist kuid kaob tõtlikult. Õlle värvus - ebamääraselt tume plödi. Aroom seevastu kõnetab supervärskuse ja marjasusega, nagu klaasitäis elurõõmu oleks nina alla pandud.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-mõrkjas-marjakestane. Keskmaitse - vaarikaseemnete ja aroonimahla parkivus ja mõru-magusus. Lõppmaitse - hapukas ja mustasõstrakompostine. Järelekk - arusaamatu kuiv ja ilmselgelt ökoloogiline :)

Täielik arusaamatus. Kindlasti kuulub kategooriasse "öko" ja "tervisetoode" ja muud mahedad sõnas, sest näeb välja kole ning maitseb arusaamatult mahlapressimise jääkmaterjalina ... aga lõhn on suisa hunnitult meeldiv!
---
vähekese saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment