Sunday, November 5, 2023

Lehe - Ööloom Bourbon BA

Ööloom Bourbon BA (Lehe / Nöösker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus "Mead - Braggot" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Once a creature of the shadowed night, now aged within wooden depths. The Nocturnal Animal appears again, whispering the tales of time"

Väike lihtne pudel, Öölooma disain seekord lillakas-punasel foonil. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tontmust. Aroom - röstine, veidi tolmune, suirane.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jämmedalt magus-hapu-röstine. Keskmaitse - tammetolm, burboonine vanilje, kõrbenud rosinad. Lõppmaitse - alkoholine soojus, stritslikoorik šokolaadivaaba ja mandlilaastude all. Järelmekk - kõrvetatud ploomid, veidi suitsust läbi imbunud rosinakeeks, mustav-pruuniks karamelliseeritud kondenspiim.

Friigikas. Eimittemiskikas. Ses mõttes et see pole ei õlu ega mõdu ja mitte ka äratuntavalt braggot. See on miski uus loodusnähtus, mida issanda poolt loodud elajate raamatus kirjas pole. Noh kui juba algversioon oli kuratteabmisasi, siis vaadis hoidmine on seda arusaamatust ainult süvendanud.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment