Thursday, May 11, 2023

Lehe / Nöösker - Ööloom

Ööloom (Lehe / Nöösker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Mead - Braggot / Hopped" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Mead - Braggot" ja hinnang 3,64 punkti.

Tootjainfo: "Just as nocturnal animals have to work together to overcome the darkness, so did we. Turned out that this collaboration is as sweet as honey"

Väike lihtne pudel, silmiline sildiline :) Pruun vaht täitis alla poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tundrutuudurimust. Aroom on väga kentsakas, ausalt öeldes tuleb meelde kõrvetatud loomakarv .... mis on puistatud murakamoosile.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus ning alkoholiselt torkiv. Keskmaitse - kohvine, pähkline ja kreeka pähkli koortel laagerunud gruusia tšatša meenutusega. Lõppmaitse - karamelline, kõrvetatud suhkru ja kõrbenud pihlakate mõtteline ristand põhjakõrbemise äärel mulksuva arooniamoosiga. Järelmekk - mõru-magus, põhjakõrbenud leivasupp söestunud rosinatega

Friigikas. Ausõna ei saa aru, misasi see on. Braggoti osas on kõrged ootused nišis A1, impstoudi osas ootused maleruudul C3, see siin paikneb aga väljal J6 ja vaatab ise ka imestades ringi, et mis krt nüüd juhtus.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment