Tuesday, May 16, 2023

Põhjala / Lindheim - The Cherry Of My Eye

The Cherry Of My Eye (Põhjala / Lindheim, Eesti / Norra) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Fruited", hinnang 3,79 punkti

Tootjainfo: "A luscious Imperial Sour Ale with Norwegian Cherries and Estonian Apples. Created in collaboration with our friends from Lindheim brewery.
IBU 11"

Väike lihtne pude, vahakael, sildil taguriditaevas ja lendkera. Sõrmepaksune roosa vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - tuhmilt ja uduselt punane. Aroom on teravalt happeline, meenutades kodust toorevõitu mahlategu / nastoika algusetappi.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja happeline. Keskmaitse - hapu-magus, põskesi punaseks löövalt vitamiinine-alkoholine-happeline-puuviljane. Lõppmaitse - magus-hapu-magus, kusjuures pedaalid on põhjast läbi surutud ja nurgeliselt otsekohene happesus üritab haiget teha. Järelmekk - kirsimahlakontsentraat koos toorevõitu taliõunte kuiva mõrkjas-hapuga.

Väärakas-friigikas-ülevõllikas. No tõesti. Oletame et siin on tammevaat tõesti mängus olnud, mis peaks idee kohaselt tooma maitsesse ümarust ja pehmust ... kui kuradima karvaselt happeline see kraam siis veel ilma vaadita oleks? Tasakaalust väljas, kohe vägagi väljas.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment