Monday, May 1, 2023

Anderson's - Catch Up! Chili

Catch Up! Chili (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 4,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,91 punkti

Tootjainfo: "Gose with Tomato, Basil and Carolina Reaper chili"

Väikest kasvu purk, tume-segane sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja üsib kaua. Õlle värvus - hämuselt kuldoranž. Aroom - parima tomatikastme lõhn täidab pool ruumist juba krõksatuse järel, lähemalt nuhutades lisandub siia ka tšilli erksus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu-magus ning kergelt õhetav. Keskmaitses hakkab kasvama tšillitaim, kui seda käsikäes hea ja eheda tomatiga. Lõppmaitse - hapu, pisut vesine, kuid üha veenvamalt tšilline. Järelmekk - keha muutub kummalisel kombel järjest õhemaks, kuid seda kompenseerib kolmekordsel kiirusel kosuv tšilliõhetus.

MEGA! VÄGAMEGA. Vägatšillimega. Jah, kraadikest ja kehakest võinuks siin ju rohkem olla, kuid seda imeksandavam on, kuidas nii kerge tomatine joogike suudab nii mõnusalt ja ometigi mitte üleüldse tapvalt enda kuumavalt tšillist iseloomu näidata.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment