Tuesday, May 9, 2023

Lehe - Harassment by Sour (Imperial Raspberry Ale)

Harassment by Sour (Imperial Raspberry Ale) (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Sour - Other" ja hinnang 3,5 punkti.

Tootjainfo: "Imperial Raspberry Ale
IBU 13"

Väike lihtne pudel, sarjale omane kämblajäljega sildikujundus. Sõrmepaksune roosa vaht kaob ennem kui jõuab pildile jääda. Õlle värvus - määrdunult punane. Aroom on alkoholine ja vaarikane, meenutades kodust vaarikanastoikat ammu enne seda, kui jook on küpseks saanud.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapu ning alkoholine. Keskmaitse hapu ja mõrkjas, vaarikaseemnete leotis viinas. Lõppmaitse - hapu hakkab silmi kissi tõmbama, ehkki vaarika loomulik magusus selle foonil teeb vähemalt nägu, et üritab asja tasakaalustada. Järelmekk - alkoholine ja mõru-magus, askorbiinine hape peksab sellest aga üle.

Raskepoolse kehaga, alakarboniseerunud paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-hapu buketiga kasin rüübe. Lehe pruulikoja kangemate õllede tüüpviga - liiiiiiiiga vara tullakse turule, alkoholi teravus vajaks aega mahakulumiseks. Kange happeline kärakas
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment