Tuesday, May 16, 2023

Lehe - Twister

Twister (Lehe, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liiimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "IPA - Other" ja hinnang 3,57.

Tootjainfo: "Experience a burst of flavor with our DDH IPA brewed with Citra, BRU1, Galaxy, and Eldorado hops. Indulge in the perfect balance of fruity and citrusy notes, crafted just for you.
IBU 30"

Väike purk, sildikujundus meenutab ohtlike jäätmet hoiatussilti :) Kollakas vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt punakas-kuldne. Aroom on leebelt magusakas-mõrkjas, kergelt sauna eesruumiselt puidune ja seebine.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - mõru ja hapukas, vaigune ja veidi rauane, kuivatatud maasikate vihjega. Lõppmaitse - karmipoolselt mõru, hapukas, pihlakate, kuivatatud jõhvikate ja raudrohu ning põdrasambla elementidega. Järelmekk - karm, kuiv, vürtsikas-mõru, keeltparkiv ja -kobrutav

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseeruud ja kuiva paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõru-vürtsikas-mõru buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE. Üle pikkade aegade üks päris-IPA, karmima otsa kolakas, mitte mahlasolberdaja või mudrukummardaja. Vanakoolivärk, ehtne ja hea!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment