Tuesday, May 2, 2023

Enigma - Hopnytized Milkshake IPA V2

Hopnytized Milkshake IPA V2 (Enigma, Belgia) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake / Smoothie" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Milkshake" ja hinnang 3,6 punkti.

Tootjainfo: "New version of our superjuicy IPA with Mosaic, Citra, Simcoe and Sabro hops. Smoothie-style with addition of lactose sugar, pineapple puree and vanilla
IBU 40"

Väike matsakas pudel, koomiksiline sildikujundus.Valge vaht täidab 95% klaasist, kuid vajub kiirelt hõredaks. Õlle värvus - õrna uduvinega helekuldne. Laktoosi ja vanillat on siin kaasis kenasti tunda, selle taga ka sellele kojale nii omane tavapärasest hapukam belgialik foon.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - magus-mõru, veidi isegi ehk kirbet servakest puudutav. Lõppmaitse - jõuliselt mõru, aga kuivatatud ananassi ja virsik on kenasti taga pehenduskoori tenorit laulmas. Järelmekk - hapukas-magus ja tugevalt mõru koos belgialiku vürtsika õhetusega.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-MÕRU-magus-hapukas-vürtsikas-magus-mõru buketiga ÜBERtaseme rüübe. Belgia IPA on see kraam vägagi. Milkshake roll jääb selles loos nõrgukeseks, aga vanilli on pandud niipalju, et selle mõru haakub ja liitub humala omaga ja läheb kergelt üle võlli
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment