Monday, May 29, 2023

To Øl - Santas Secret

Santas Secret (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 8,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Brown Ale - Imperial" ja hinnang 95 punkti! Untappd ütleb: "Brown Ale - Other" ja 3,61 punkti

Tootjainfo: "Santa is a bad-ass reindeer-riding, elf-employing hero for kids everywhere. What’s his secret to success? Simple: Buckets and buckets of TRIPLE-shot Mochacchinos. This is a Twist on our Mochaccino Messiah – a Coffee Brown Ale at 8% brewed with triple the amount of coffee then previously, made richer and spiced up with cinnamon and cardamom"

Keskmist kasvu purk, lihtne sildikujundus. Pruun vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - tum-tum-tume punakaspruun.

Aroom - herned! Kuivatatud rohelised herned, mis on pool tundi tagasi likku pandud. Ahjaa, sama köögi teises otsas on lauanurga peal ka tass külma kohvi.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja kummaliselt magus-vürtsikas, keedetud põldubade ja piparkoogitaigna segune. Keskmaitse - hernekohvi nelkide, kaneeli ja muskaatpähkliga. Lõppmaitse - magus hernekohvi moorapeakoogiga, ainult et see moorapea on täidetud vürtsika hernekreemiga. Järelmekk - õhhhhhffff - röstitud põldubade pulbrist tehtud täidisega šokolaad.

Lalisevalt lollakas. Hunnitult häiriv. Ebanormaalselt trikadireine. Rohmakas hernekohvi tumdaduu
---
üksikutele saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment