Monday, May 8, 2023

Funky Fluid / Pühaste - Gelato: Dekadent Banana Parfait

Gelato: Dekadent Banana Parfait (Funky Fluid / Pühaste, Poola / Eesti) prk 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja 4,0 punkti.

Tootjainfo: "Ice Cream Sour w. banana, lime, rum soaked raisins and vanilla. Collab with Puhaste"

Keskmist kasvu purk, tootepõhine sildikujundus :) Kreemika varjundiga vaht täidab pool klaasist ja püsib tihedana ning kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroomis domineerivad rumm ja vanilje, kuid selle taga on tunda ka pooltoorest banaani

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja jõuliselt magus-hapu. Keskmaitse - kreemine, vaniljene, laktoosine ja banaanine, tihe maitseküllasuse mõttes. Lõppmaitse - happelisus hakkab limaskesta kirvendama panema, samas tihe vaniljebanaanine magusus üritab seda silendada. Järelmekis domineerib toorevõitu taliõunte happelisus, kuid lõpuks on tunda ka heledate rosinate pontsakas magus ümarus.

Friigikas. Faniljefriigikas, milles domineerib toore õuna happesus ja kõik muu jääb selle varju ... ehkki ka kõike seda muud ON palju!
---
ei ole saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment