Monday, May 15, 2023

Brewski - Skog

Skog (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,56 punkti.

Tootjainfo: "A Berliner Weisse packed with Nordic berry goodness, refreshing, tart and easy drinking. Lingonberry and cranberry add freshness and structure while sweet cherry and blackcurrant soften the mouthfeel and linger in the long after taste."

Väike nääps purk, sildil pilgeni täis marjakorvid. Tuhmroosa vaht täidab pool klaasist ja püsib vaikselt krõbisedes päris pikalt. Õlle värvus - tuhmpunane. Aroom on mõnusalt ja ehedalt pohlane, ülejäänud marjad segunevad selliseks üldiseks meeldiv-marjaseks fooniks.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - hapu ja kergelt magusakas, sõstrane ja jõhvikane. Lõppmaitse - kuivapoolne, aga ka pisut vesine, kergelt aroonialiku-marjakoorese parkivusega. Järelmekis parkiv toime tugevneb, aga ühtlasi muutub ka veelgi üldmarjalikumaks, ilma et mingi konkreetne vili esile suudak tulla

Keskmisest veidi kergema kehaga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe, selline mõnus kodune morsijook ... aga miinuseks tuleb lugeda seda, et marju on nii palju sisse uhatud, et nad varjutavad üksteist
---
pisikoguses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment