Wednesday, May 10, 2023

Lindemans - Strawberry

Strawberry (Lindemans, Belgia) pdl 0,25 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Lambic - Flavored" ning hinnang 47 punkti. Untappd ütleb: "Lambic - Other" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Lindemans first new fruited lambic in over a decade. Choosing strawberry, one of the most noble of fruits, was easy: the complex sweetness of the fruit matches perfectly with the sourness of lambic, resulting in a unique balanced marriage of sweet and sour. The recipe was developed specifically for the ever-developing tastes in the US market. Ingredients: Water, barley malt, wheat, strawberry juice, sugar, natural flavor from strawberries, hops, stevia, yeast. Made from one year old oak aged lambic and strawberries.
IBU 12"

Nääpsuke pudelike, tootjale omane sildikujundus. Sõrmepaksune roosa vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt särtspunane. Aroom - maasikakompott.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - veidi sünteetiline, kuid siiski väga maasikas. Lõppmaitse - happeline ja pisut mõrkjas, käärimaminevad maasikad ja maasikaseemned. Järelmekk - maasikaseemned vaarikamahlas.

Keskmisest kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-MAGUS-HAPU buketiga üllatavalt vastuoluline rüübe. Jah, ta on VÄGA maasikaline, kuid essentsilikus mõttes. Jah, see jook on Väga magus, aga samas ka Väga kuiv ja happeline. Käärimaläinud maasikad ja pisuke sõnnikune puudutus lasevad isegi sellest rääkida kui päris lambicust. Huvitav, vaieldamatult väga huvitav jook
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment