Friday, May 12, 2023

Brewski - Purrrfect

Purrrfect (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,77 punkti.

Tootjainfo: "A refreshing New England DIPA with grassy notes and a herbal touch. Elegant and easy drinking; a beer to come back to again and again"

Väike nääps purk, sildil erilahekass. Sõrmepaksune määrdunudkollane vaht kaob kiirelt. Õlle värvus - veel määrdunum mudrune kollane. Aroom on aga seevastu selgelt ja klaarilt mahlane, veidi murune ja kastevärske.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru ning humalaselt hammustav. Keskmaitse - kuiv, tugeva humalakõrvetusega, mõru ja hapukas. Lõppmaitse - mahlane, kuiv ja puidune ühekorraga. Järelmekk - mõru-hapu, kuusevaigu ja tammetõru ristand, karm, hammustav ja samas jahedalt mahlaselt paitav

Keskmisest raskema kehaga, magus-mõru-vürtsikas-mõru-hapukas-mõru-magusakas-mõru-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Huvitav segu NEIPA mahlasusest, karmist humalahammustusest ja kuivast puidusest survest. NEIPA ja westkõusteri hübriid
---
üksikeksemplaridena saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment