Friday, May 26, 2023

PINTA / 90 BPM - Hazy Discovery Dijon

Hazy Discovery Dijon (Pinta / 90 BM, Poola / Prantsusmaa) prkl 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,9 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to our hoppy travel agency! How about a trip to French Dijon? If you said yes, we invite you with the local 90 BPM Brewing Co. for a crisp and dense Hazy IPA, which we brewed with Mosaic®, Strata®, Cryo Hops® Mosaic®, Mosaic® Incognito® and El Dorado® hops. Hop rate: 18g/l. "

Keskmist kasbu purk, sildil nimeandev linn. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - mõõdukalt mudruselt kollane.

Aroom - mõõõnnnnusalt apelsinikeeksine! No biskviit ja apelsin ja apelsinikoor, kuivapoolne, karge ja tsitruseline ning magus kah veel takkapihta.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga, magusakas ja humalahammustusega. Keskmaitse - magus-hapukas, virsikute ja külmavõetud pihlakate segune. Lõppmaitse - vürtsika humalakõrvetusega, magus-mõrkjas ja mahlane. Järelmekk - magus-hapukas, kerge hammustusega, karge ja kevadvetena kütkestavalt mahlane

Keskmisest veidi raskema kehaga,mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Sulnis ja kaunis NEIPA parimas soorituses.
---
paar tükki saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment