Thursday, May 11, 2023

nanoPruul - Flip Flop

Flip Flop (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd stiilimääratlus: "Farmhouse Ale - Saison" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Kuum liiv, hele päike ning jahutav vesi - need me sõbrad kolmekesi. Flip Flop toob klaasis kuldkollaselt särades ka kõige kuumemal päeval värskenduse su huulile. Plätud jalga ja randa minek!
IBU 30"

Väike lihtne pudel, sildil loomamustrised plätud. Valge hõre vaht täidab alla poole klaasist ja kaob üsna peatselt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on hapukas ja belgaslik, pigem farmhouse kui saisoni poole valla.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-mõrkjas ja veidi vürtsikas. Keskmaitse - veidi leivane, veidi pärmine, mõnusalt vürtsikas. Lõppmaitse - hapukas, veidi toorevõitu tikreid meenutav, kuid ka raudrohuselt mõru. Järelmekk vürtsikas, mõru-hapukas ja kuivapoolselt keelenurki kurrutav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõru-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Saisoni kuldset sära varjutab siin tugev ja karmipoolne humalajälg, nii et kui sildil oleks "hoppy saison", siis oleks ootused paigas ja hinnang ka veidi kõrgem
---
ei ole veel Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment