Friday, May 5, 2023

Podziemie - Podziemie Kosiarz Umysłów Bourbon Oak Chips X Vanilla, Ancho & Pasilla

Kosiarz Umysłów Bourbon Oak Chips X Vanilla, Ancho & Pasilla (Podziemie, Poola). Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Russian Imperial" ja 4,02.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Russian Imperial Stout Aged on Cocoa Nibs, Vanilla, Ancho & Pasilla, 27°Blg
Who wants to take on the Mind Reaper? Surely there will be a handful of daredevils. After a few good years, the Polish classic of the genre returns.
The reaper in the aroma offers, above all, a hit of dark chocolate, coffee, vanilla and dried fruits such as raisins, figs and plums. Smooth and velvety in taste, filled with notes of dark chocolate and coffee.
Thanks to the use of Anchos and Pasilla peppers, we have obtained the depth of flavor layers in this drink. The peppers were used not for the effect of spiciness, but rather to enhance the complexity. Dried Anchos are characterized by chocolate smoky and snuff flavors, with hints of prunes and raisins. Dried Pasilla also tastes like raisins with a hint of cocoa and even a hint of berries. In addition, we added vanilla from Madagascar, Columbia Tumaco cocoa beans from Beskid Chocolate and coffee with the homely name Polska Parzucha from Hard Beans Coffee Roasters.
Zero aromas and 100% craftsmanship in the preparation of ingredients, which was burdened with many hours of work.
We encourage you to try!"

Väike lihtne pudel, sünge-sõjakas sildikujundus. Pruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mõistatusmust.

Aroom - sügisöine kaminasoojus, sigarituhk, kamina kohal kuivavad pipakaunad, kaminasimsil õrnalt suitsunud datlid.

Esmamekk - raske ja õlijas, magus ja šokolaadjas, unistav ja unelev, vaaaevu vürtsikalt soojendav.

Keskmaitse - puutuhas küpsenud viigimarjad rosinatäidisega, suitsune ja šokolaadine, kinnisilmi lakke vahtiv ja omaette naeratav

Lõppmaitse - kui keegi suudaks lõkke kohal suitsutada tšillišokolaadi sellisel määral, et tšilli on peaaegu lahkunud, aga suitsusus ja soojus jäänud, siis palun seda serveerida samasugusel moel, nagu seesinane vedelik siin klaasis.

Järelmekk - rosina-tšilli-rummikook mandlite ja rämetumešokolaadi võõbaga ja suitsuloomidega naabrite lodžal.

Transperipetaalselt teistmoodi tšillišokolaadi tuletis. Hurmav. Lummav. Diskreetne ja samas nii veenev
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment