Thursday, May 18, 2023

Sori - Hybrid Treats Vol. 10: Salted Caramel Coconut Popsicle

Hybrid Treats Vol. 10: Salted Caramel Coconut Popsicle (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,18 punkti

Tootjainfo: "Escape to a tropical paradise with our Imperial Pastry Stout brewed with salted caramel coconut popsicles. This beer is the perfect getaway from your worries and will have you dreaming of a faraway beach. Each sip takes you to a sunny, carefree place with cold drinks and endless sunshine. So sit back, relax, and let our salted caramel coconut popsicle stout whisk you away on a mini-vacation!"

Väike purk, troopilis-jäätiseline kujundus. Sõrmepaksune helepruun vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt sünkpunane.

Aroom - ummmmm kui mõnna, ongi pesueht soolakaramell ja bounty selle tagataskus!

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõru, kergelt keeleotsal kikerdav. Keskmaitse muutub veidi õliseks, kookoskreemiseks ja murakalikööriseks. Lõppmaitse toob sisse oodatud soolakaramelli spetsiifilise vängevõitu tunnetuse, mis on kindlasti paljudele täiesti vastumeelne, kuid siiski-siiski siia joogi sisse tasakaalustavana superhästi mõjuv. Järelmekk - lohmakalt ja mõõdutundetult magus, kuid samas nii mõru kui soolakas pool tasakaalustavad selle loperdav-magusa bountilikkuse kenasti ära.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, Magus-mõru-magus-soolakas-mõru-hapukas--soolakas-magus-mõru buketiga MEGAtasandi rüübe. Vastab kõigile tootja poolt loodud ootustele ning on oma ülevõllise magususe juures nii kurjama kenasti tasakaalu viidud, et pane ta kasvõi köielkõndijana tööle!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment