Tuesday, May 2, 2023

Hull Humal - Protopruul nr 59

Protopruul nr 59 (Hull Humal, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,0 %vol.

Tootjainfo: "Saison
Pisut riukalik saison, mida tasakaalustab vaaraikate hapukus ning keelt parkiv hibiskus. Pruulitud naistepeval kõigi naiste auks."

Väike lihtne pudel, tehniline sildikujundus. Tuhmroosa vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - sädelevalt punane. Aroom on imeliselt ja puhtalt kolmekihiline - ära on tunda nii saisoni põhi kui ka vaarika ja hibiscuse lisad.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja veidi ebamääraselt hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - magus-vürtsikas ja hibiskuse parkivusega. Lõppmaitse - vaarika hapukas lisa mõjub antud koosluses kuidagi kentsakalt kunstlikuna. Järelmekk - tuhmilt üldhapu, ootuspärane imperial saisonile omane sära ja pidulikkus mattub vaarikaseemnete tuhmi mõrudusse.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkja buketiga OK taseme rüübe. Kas asi oli nüüd kõrgetes ootustes (imperial saison on ju enamasti sädelev maitsekuhjatis) või lihtsalt mõõdust välja lisandites, kuid tulemus on tuhm ja mitte kuigi kõnetav
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment