Thursday, May 18, 2023

Poppels - Barrel Aged Barley Wine Marsala And Muscatel

Poppels - Barrel Aged Barley Wine Marsala And Muscatel (Poppels / All-In, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "Barleywine - Other" ja 4,02 punkti.

Tootjainfo: "IBU 30"

Väike jässakas pudel, tehniline sildikujundus. Pruun pöidlapaksune vaht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt tume kastanipunane. Aroom - parimaid portveine andke mulle tänapäe!

Esmamekk on raske, magus, puidune ja portveinilik. Keskmaitse - kirsine, kreegiveinine ja vaniljene, liköörilik ja aeglane. Kõik võrdlused õilsate maamõisatega on enam kui kohased.

Lõppmaitse - kreegikompott ploomivalivkas, pidulik, mõtlik ja väärikas, tugitoolis istuv ja seinakella silmitsev, ruudulise pleedi all puhkavatel vanadel põlvedel aelemas kuninglik kass, kes antud hetkel küll pigem tõestab kassi kui vedeliku eluvormi. Järelmekk - sinivereline, hillitsetud, ploomimarmelaadi suguvõsast, barokkmööbli ja bordüüride tähendusi teadev.

MEGA. Õilis. Väärikas. Ilma ühegi vajaduseta ennast kellelegi tõestada, uperpallitada või isegi liiga hoogsalt rõdul lehvitada. Majesteetlik.
---
Kui üldse, siis üksikeksemplaris saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment