Wednesday, May 17, 2023

Sori - Hybrid Treats Vol.9: Marshmallow Glazed Oreos

Hybrid Treats Vol.9: Marshmallow Glazed Oreos (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Pastry" ja 4,65 punkti

Tootjainfo: "Experience sinfully delicious flavors with our Imperial Pastry Stout infused with marshmallow glazed oreos. The velvety smooth stout perfectly complements the crunchy, chocolatey cookie and gooey, fluffy marshmallow, creating a satisfyingly sweet dessert beer. So indulge your sweet tooth and savor the ultimate indulgence with our marshmallow glazed oreo Imperial Pastry Stout!"

Väike purk, sildil vahukommid ja küpsised. Vähene pruunakas vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom on magus, kakaone ja suhkrune, lausa suhkrutoosine.

Esmamekk on keskmises raskema kehaga ja sametisele magus-vürtsikas, veidi alkoholine ja kreemikas. Keskmaitse - kakaoliköör, veidi piparmünti või isegi lagritsat meenutav ja ülevõlliselt intensiivne.

Lõppmaitse - kakaoküpsiseb mandlikreemiga ja kerge aniisise sädemega. Raske, kuid mitte siiski veel lämmatav

Järelmekk - magus, ülemõistusemagus, kükloopmagus, kuid seda tasakaalustab pähkliliköörine mõrkjus, meenutades lausa kreeka pähkli membraane.

ÜLEVÕLLI MEGAMAGUS, kuid õnneks seda vähemalt üritab ohjeldada nii toorkakaone mõrkjus kui pählikeedise parkivus. Nimeandjaid küpsiseid ja vahukomme ei oska vana Gambrinus ammuse ja vähese kogemuse põhjal tuvastada
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment