Wednesday, December 6, 2017

Cuvée Delphine


Cuvée Delphine (De Struise Brouwers). pdl 0,33 l. alc 13% liigimääratlus: Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 100 punkti!!!

Tootjainfo: "Previously 13% abv, 11% abv from 2014->. Black Albert was used in a new barrel aging project. More than a year ago, Carlo was able to get his hands on a stock of Four Roses Bourbon barrels, and we happily filled them up with Batch „0". This unique creation was originally to be named 4 Black Roses in honour of its heritage, but our friends in Kentucky strongly advised us not to do so! What to do? As the disowned offspring of Black Albert, the name Cuvée Delphine imposed itself. Savouring the Belgian irony, we are most honoured to have artwork by Delphine Boël shining on this label. You will not find this ale all over the globe. There is no export program, but we will try to provide stock through our web shop and some specialty beer pubs."

Ummm ... pudelil on kirjas 13% ja tootjainfos, et 13 kraadist tehti enne 2014 ... kas see tähendab, et see isend ongi juba 3-aastane? Ja veel vaadihoidis!! Ja 100-punktine vaadihoidis!!! Aisapoiss ja püha pagan :)

Väike lihtne pudel, veidravõitu sildikujundus. MidaMusta siit pudelist voolab? MidaMaruMusta ... ja alguses on vaht sama süsine ... ehkki aja jooksul heleneb ja siis kaob.

Aroom. Maailm on üks ilus koht. Ilus ja must ja magus ja veidi servadest kõrbenud. Kõrbenud servadega šokolaadileib. Lihavalt šokolaadine. 

Esmamekk. Kas nüüd tuleks öelda "oh hetk, sa peatu"? Sest peatuda tahaks, keeleots klaasis, silmad pahupidi ja kõrvad õnnelikult sorgus. 

Keskmaitse. Taevane täius. Lihav jumal. Šokolaadiõli. MõruMustŠokolaadiLiha. 

Lõppmaitse. Ploomimuskel. Šokolaadihantel. KrõbeRosin. Ajanihe. Tajuhäire. 

Järelmekk. Mustikašokolaad. Metskirsist tehtud rosin. Kõrvetatud dattel. 

GENIAALNE. Ravi kontrollitud. Belgialikult keerdu keeratud keiserlik stout. Arusaamatult hea. Ja mismõttes see on 13-kraadine rüübe? Uksekell, mu aisakell. Õnneks minu uksel pole kella. Ja seega olen ma õnnelik. Sest mul endal pole kah kella. Ega arunatukest. Ja nii ongi hea.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment