Friday, November 6, 2020

Bavārijas

Bavārijas (Brālis, Läti) pdl 0,33 l. alc 5,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 4 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - German" ja hinnang 2,75 punkti

Tootjainfo: "parun von Wolfi õlletehase retseptide järgi"

Väike lihtne pudel, silt klassikaliselt õllelik. Valge sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt pruunikaskuldne. Aroom on magus, linnaseline ja tõepoolest saksapärane. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja õrnalt magusakas. Keskmaitse on linnaseline ja suti mõrkjam, üsna eheda üpse teraviljase mekiga. Lõppmaitses tuleb juurde sutike korralikku laagrõlle hapukat tooni ning ka vähekese karamelli. Järelmekk - mõrkjas, karamelline ja veidi vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Masslaagri kohta täiesti tasemel tegija, saksapärasele linnaselisele stiilile kenasti pihta saadud. Jah, ilma ühegi aplausi vääriva nüansita, kuid täiesti aus kraam, mis pole nii madalaid hinnanguid üldsegi ära teeninud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment