Wednesday, November 25, 2020

Rabarada

Rabarada (Tanker, Eesti) pdl 0,375 l. alc 7,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Rabarada = Bog trail
Even during covid lockdown estonians rushed into the bogs and bogtrails... We are bog people! Wild blueberry and raspberry sour ale"

Keskmist kasvu pudel, fooliumkaelus ja sildil õõtsuv roheline maastik. Sõrmepaksune roosakas vaht kaob väga kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt helepunane. Aroomis on selge vaarika jalajälg ning kui ennast veidi veenda, siis ka veidi mustika lääget magusust.

Esmamekk on keskmisest nõks kergema kehaga ja hapu. Keskmaitse - mahlaselt marjane, samas mõnusalt samblalikult mõrkjas. Lõppmaitse pargib tublisti keelekülgi ning toon vaarika rammusast varjutusest veidi ka mustika pehmust valguse kätte esile. Järelmekk - hapu, kuiv, marjane, parkiv. Veidi keefirine. Pisut kompostine. Väga marjane.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-hapu buketiga ÜBERtaseme rüübe. No pole midagi öelda, hapude õllede osas on Tankeri poisid saavutanud taseme, mida ükski teine koda seni üle ei löö!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment