Tuesday, November 3, 2020

Juiciness

Juiciness (Cool Head, Soome) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 55 punkti. Untappd'i liigimääratlus: "Pale Ale - New England" ja hinnang on 3,61 punkti.

Tootjainfo: "Juiciness is our NE-Pale showcasing the Citra & Mosaic hops. As the name says, we try to squeeze all the juice from those hops in this one for a one tropical fruit smoothie. Store cold, don't age, drink fresh! "

Väike purk, silt on ülevõlli erk-oranž. Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt multinektariline. Aroom - mahlaselt ja humalaselt multinekraline :)

Esmamekk on peale nii mehust-mahlast lõhna jahmatavalt kerge, suisa vesine, aga siiski mahlane. Keskmaitse seevastu nihkub tagasi ootuspärasele, viljalihaga tugevdatud mahlajoogi tasemele. Lõppmaitse - mõrkjas-magus, mango ja mandariinimahlane. Järelmekk - lahe, mulisev, mahlane ja väikese humalakõrvetusega.

Kergepoolse kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Väga mahlane, New England stiili kõik stiilipunktid on kirjas, aga midagi aplausi väärilist kah pole.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment