Friday, November 13, 2020

Double Hugs

Double Hugs (Brew Division, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 5,0%. Ratebeeri liigimäärtlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Pale Ale - American" ja hinnang on 3,61

Tootjainfo: "American Pale Ale по своему стилистическому происхождению, претерпевший изменения в хмелевой составляющей. Мультиароматический эффект обеспечивает дуэт из Enigma и Galaxy с их непостижимым спектром от арбуза до тропических фруктов и винограда "Пино-гри"
IBU 35"

Keskmist mõõtu pudel, sildil astronaut ja kass-naine. Kreemika varjundiga vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroom on üsna massiivselt karamelline ja apelsinikoorene.

Esmamekk on keskmisest suti kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas ja leivane. Lõppmaitse lisab suti hapukamat poolt, kokku saab midagi apelsinimarmelaadilikku. Järelmekk on mõrkjas ja vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga,  mõrkjas-maguakas-mõrkjas-hapukas-vürtika buketiga Hea taseme rüübe. APA kriteeriume täidab ära üsna nibin-nabin, pigem oleks see "hoppy amber ale" alla minev jook.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment