Sunday, November 22, 2020

Freedom To Roam

Freedom To Roam (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 4,4 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "Sour - Berliner Weisse" ja 3,81 punkti

Tootjainfo: "Fermentation is the path to the sour side… bacteria lead to fermentation, fermentation leads to acidity, acidity leads to mouth-puckering.
An almost criminally smooth sour ale brewed with fluffy wheat and oats and fermented with kveik yeast and blueberries. Peace!"
IBU 5"

Keskmist kasvu purk, sildil on musitavad mustikad :) Roosa vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - tuhmilt punane. Aroom on naeratamapanevalt marjane, pehme ja kuidagi lapselik :)

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas. Keskmaitse muutub veelgi hapumaks ja samas mõrkjamaks. Lõppmaitses pargib marjakestalik ehedus keelekülgi ja laseb ka natuke joguritilist magusust paitada. Järelmekk muutub nüüd juba puiduseks ja ebapuhtaks, nagu oleks mustikapõõsad kõigi varte ja mullaste juurtega blenderist läbi lastud ja õllevirdesse kallatud.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. Berliiner ta ju on ja mustikad on ka ... nii et ootused täidab päris kenasti ära, aga eriliselt kiitmiseks põhjust ka ei anna
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment