Friday, December 25, 2020

Hazy Little Thing Session Edition

Hazy Little Thing Session Edition (Sierra Nevada, USA). pdl 0,33 l. alc 4,6 %. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang 66 punkti! Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja 3,59 punkti

Tootjainfo: "A scaled down version of our popular hazy IPA, this beer features the same unfiltered, unprocessed fruit-forward hop flavors you have grown to enjoy from Hazy Little Thing. Ease into a pint of intense hop character and low bitterness that make this beer a perfect session IPA.
IBU 25"

Väike purk, sini-kollane särtsakas sildikujundus. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - ähmaselt kollane. Aroom on värske ja tsitruseline, magusakas-mõrkjas, mandariini ja apelsini vahepealne.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitses mõrkjus veidi väheneb ja hapukus suureneb, maitse nihkub kuhugi mõruapelsini kanti. Järelmekis lisandub vähene magusakas mahlane noot, mis koos hapuka põhitooniga jääb pigem kuhugidi lõunamaalt otse toodud sidruni kanti.  Järelmekk on hapukas-mõrkjas ning karge.

Keskmisest veidi kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. Väga hea näide session IPA'st, kenasti tasakaalus ja kergesti joodav, mahlane ja muidu tore ... aga ega ta väga pikalt meelde ka ei jää.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment