Monday, March 29, 2021

Kick in the Mosaic

Kick in the Mosaic (Mikkeller SD, USA). prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 4,01 punkti

Tootjainfo: "Double IPA Brewed with Mosaic Hops.
Why sweep the leg when you can go straight for the Mosaic? This Double IPA bursts with tangerine and crackers in the aroma. A big hit of citrus zest flows through the rest of the beer and leaves your mouth wanting another quick, yet swift sip."

Keskmist kasvu purk, sildil veidraim jalahoop või - viibutus :) Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mõrkjas-magus, murune ja vaigune ja mandariinine ja greibine. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magus, väga mahlane ja tsitruseline. Keskmaitse muutub hapukamaks, apelsinilikumaks, veidi karamelliseks ja meeldivalt mõrkjaks. Lõppmaitse - täidlaselt mõrkjas-magus, apelsinitsukaadi ja -marmelaadi taoline, huvitaval kombel teki ajju seos toorevõitu banaanikoore siseküljega. Järelmekk - ülimahlane, magus-hapu, düšessi, ananassikompoti, konserveeritud litšimarjade, greibifanta ja apelsini-nätsu segune.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Ülimalt mahlane, väga kosutav, uue lonksu järele isutav üsna ideaalilähedane IPA.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment