Monday, March 29, 2021

Midlife Chris

Midlife Chris (Mad Scientist, Ungari) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Strong Ale - American" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang 3,81 punkti.

Tootjainfo: "Blend of 3 different barrel aged porters and a hazelnut milk stout. Dark, earthy notes with hints of bitter chocolate. Just a bit sweet, and not at all what you'd expect. A massive body that is not getting heavy on you, while it's so silky to sip. As it's getting warmer in your glass, the notes of hazelnut show themselves more and more. You'll always find something you can hold on to while enjoying this one."

Väike purk, sildil pisut vanavõitu rulataja :) Tumepruun pöidlapaksune vaht püsib mitte kuigivõrd, kuid haakub veidi klaasiseintele. Õlle värvus - totaalmust. 

Aroom - mmmm, see on rammmmmus! Magus, pähkline, laktoosine. Piimašokolaad ja mõrušokolaad. Vanilje, koorevenis ja kakao. 

Esmamekk on raske ja sametise kehaga, magus ja kakaokreemine. Keskmaitse - ohhh kui täidlane, pehme, ümmargune, rammus ja soe, kohvikreemi ja rummikoogi segune. 

Lõppmaitse omandab veidikese hapukama-röstisema noodi, kuid jääb ikkagi sama toekaks ja kõikjalelaotuvalt emalaevalikuks. Järelmekk - õliselt sametine, kreemine, toekas, peaaegu-et-kohe läilaks muutumise ääre peal olev magus, kuid samas õnneks ka tugevalt mõrkjas-hapult röstine.

Väga raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja naftaliku paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-magusa buketiga ERAKORDNE RÜÜBE! See on lihtsalt jalustrabav, KUI raske ja täidlase keha on need pruulmeistrid suutnud anda 7-kraadisele joogile. Ja kui elegantselt balansseerida piiril, mis lahutab imalat magusust heast tasakaalust. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment