Friday, March 26, 2021

Roulette Hop Series - Strata

Roulette Hop Series - Strata (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 4,18 punkti.

Toojainfo: "Hop Roulette is a series showcasing new and experimental hop varieties.
Strata is the second Roulette series beer starring 50% Strata and 50% Mosaic hops.
Refreshing and full bodied tropical IPA displaying ripe fruitiness balanced by hoppy bitterness. Hazy golden colour beer with white foam.
Aroma is bursting with exotic fuits - mango, papaya, passionfruit, complemented by some herbacious grassy notes.
Taste is full of juicy, ripe tropical fruits - mango, orange, pineapple, followed by some wild strawberry accent. The luscious fruitiness is balanced by herbal dry aftertaste and lively bitterness."

Väike purk, seeria tunnus-revolveritrummel seekord tumerohelisel taustal. Kollaka varjundiga vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt-mehuselt tuhmkollane. Aroom on mõnusalt mõrkjas-magusakas, troopiline ja tsitruseline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja särtsakalt mõru-magus. Keskmaitse haarab kaasa ka hapukama noodi, mis meenutab veriapelsine. Lõppmaitse - magus-mõrkjas-vürtsikas, mango ja pomelo ristand koos vähese valge pipraga. Järelmekk - mahlane, loksuv ja lainetav, pirnikompott koos raudrohu ja rosepipraga

Keskmisest kriiipsukese raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Mõnusalt piiripealne NEIPA, mis on korralikult mahlane, humalahammustus balansseerib just täpselt piiripealsel tasemel, jäädes samas kergesti joodavaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment