Thursday, April 27, 2017

3some (2017)


3some (2017) (Voldi, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA", hinnang 48 punkti.

Tootjainfo: "This is Voldi’s 3rd beer brewed with 3 different types of malt and 3 varieties of hops. It’s a refreshingly Hoppy Golden Pale Ale. Enjoy!
IBU 33"

Tootja väidab et retsept muudetud ja peaks hoopis teine kraam olema. No kaeme perra. Aastataguse teo kirjeldust näeb siit.

Väike lihtne pudel, kollasel sildil sinised lained.Valge sõrmepaksune vahukiht pole küll kuigi püsiv, kuid jääb üsna tugevalt klaasiseintele. Õlle värvus - uduselt kuldne. Aroom on mõrkjas ja mahlane, greibine ja mandariinine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-vürtsikas. Keskmaitse on mõrkjas, karge, greibikoore sisekülje pehme aga veenva olekuga. Lõppmaitse muutub hapukamaks, kuivaks ja kargeks, männivaigu ja greibimahla seguseks. Järelmekk muutub mahedamaks, kuid jääb meeldiva vürtsika jäljena kauaks kirkalt õhkama.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga  Väga hea taseme rüübe! Võrreldes eelmise versiooniga on see jook praktiliselt ilma magusa küljeta, mõrkjam ja kargem ning vürtsikam ehk siis kõvasti krapsakam ja kirkam.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment