Wednesday, January 20, 2021

Edelmeister Pilsener

Edelmeister Pilsener (Van Pur, Poola) prk 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 4 puntki. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja 2,68 punkti.

Tootjainfo: "The combination of bright Pilsner malt, hops and good quality water has resulted in a light and excellently drinkable interpretation of the German Pilsner."

Keskmist kasvu purk, tumeroheliselt sildil kõrgeauline vanahärra. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on lihtsakoeline, linnaseline ja veidi tolmune, magusakas ja odavlaagri oma. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas. Keskmaitse - magusakas-mõrkjas, plastikuline. Lõppmaitse - hapukas ja ... noma'itea ... sünteetiline? Järelmekk muutub mõrkjamaks ja hakkab juba veidi päris õlut meenutama, aga saab siis jälle süneetilise-plastikulise otsa.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga unterbier. Seda õlut võiks juua ainult juhul, kui see on VÄGA KÜLM. Aga samas jälle - milleks?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment