Thursday, January 7, 2021

Wild little thing

Wild little thing (Sierra Nevada, USA). pdl 0,33 l. alc 5,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang 37 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,57 punkti

Tootjainfo: "This slightly sour Wild Little Thing has just the right smack of tartness for serious refreshment, while guava, hibiscus and strawberry lend fruity-sweet depth and a bright pop of color.
IBU 7"

Väike purk, puna-kollane sildikujundus. Minimaalne punakas vahukiht kaob hetkega. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroom on mahlakas ja hapukas, vaarika ja punase sõstra segune.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas, veidi mõrkjama / vaarikaseemneliku fooniga. Keskmaitse jätkab sama hapukas-mõrkjalt, kuid lisab ka vähese maasikaliku magusama noodi. Lõppmaitse on kuiv ja keelekülgi parkiv, jättes mulje aroonia kasutamisest. Järelmekk - hapukas-mõrkjas ja vähese vürtsika õhetusega.

Kerge kehaga, alakarboniseerunud ja väga kjuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Mahlane ja kuiv vaarikajook, millel puutumus õllega on õige nõrgake.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment