Friday, May 7, 2021

ART42 New England Double IPA

ART42 New England Double IPA (Stu Mostów, Poola) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 93 punkti! Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja 4,06 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The base of this beer is barley malt and oat flakes, from which we managed to obtain an extract at the level of 18⁰Plato ensuring adequate smoothness. Thanks to the higher-than-usual extract, we also provided the beer with a suitable foundation for more intensive hopping, thus enhancing its juiciness."

Keskmist kasvu purk, väga mittemimidagiütlev disain. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt ja mudruselt tuhmkollane. Aroom on stiilkohaselt humalakrõbe ja mahlane ... või noh pigem mehune, aga siiski troopiline.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-mõrkjas, tihe ning mehune. Keskmaitse - apelsini-mango-papaia mehu, magus ja kreemine. Lõppmaitse - hapukas ja biskviitne, apelsinikeeks --- või pigem selle taigen. Järelmekk - troopiline segumahl, võta või jäta, aga väike vaigune vürtsikas-mõrkjas element tuletab meelde, et see on siiski õlu.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja mehuse paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Topelt-NEIPA'de mehune-mudrune ots, mis on küll maitsev ja stiilipuhas, kuid ei pane eriliselt vaimustuma
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment