Saturday, May 15, 2021

The Charming Man

The Charming Man (Zagovor, Venemaa) prk 0,5 l. alc 7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang 88 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 4,06 punkti

Tootjainfo: "The Charming Man is a sour ale brewed with apricot for your drinking pleasure. It is light, crispy and refreshing beverage. The brew is inspired by the road story pictured by legendary The Smith and is dedicated to all the charming people out there
IBU 10"

Keskmist kasvu purk, sildil pikutab mees keset aprikoose. Erkvalge vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - hämuselt helekollane. 

Aroom - ohhh kui ilus ja tore ja mõnus ja suvi ja puha ja päike ja mahlane!!!

Esmamekk on keskmisest veidi tihkema kehaga ja orkestrina kõlavalt hapu-magus-hapu! Keskmaitse - oisapüss, kui teraselt ja särtsakalt ja C-vitamiiniselt hapu ja magus ja mahlane. Ei, ikka MAHLANE! Veidi ka mehune, aga ikkagi luksuvalt ja lustakalt mahlane.

Lõppmaitse - hapu hakkab veidi minema happelisse serva, kuid jämedalt-täisküpselt-päikesesoojalt magus puuviljasus seal taga balansseerib selle siiski üsna kenasti ära. Järelmekk leebub mõne kraadi võrra, lisades siia ülimalt asjakohase mõrkja lisa-tasakaalupunkti.

MEGA! MAHLAMEGA! Hullumoodi marjaselt ja puuviljaselt ja troopiliselt ja napakalt mahlane hapu klaasitäis, millel õllekoefitsent on u 0,1 tasemel, kõik ülejäänu kuulub mahlale!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment