Sunday, May 2, 2021

Trocken

Trocken (To Øl). alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 38 punkti. Untappd ütleb: "IPA - International" ja 3,31

Tootjainfo: "Finest German Pilsner and Munich Malts, German Cascade hops from the Hallertaur Region and our favourite Kölsch Yeast lay the base in this Brut-Style inspired IPA. Expect a very aromatic beer with a citrus-peel-tip-tongue taste and a short, aggressive finish
IBU 51"

Tartu Gambrinusest kraanist kaasa võetud õlu, sestap disainist rääkida ei saa. Sentimeetrine valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magusakas-mõrkjas ja tsitruseline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas, pisut greibine. Keskmaitse - magusakas-hapukas, mahlane ja karge. Lõppmaitse - mõrkjas-hapukas, greibine ja kuivapoolne. Järelmekk on magusakas-mõrkjas, heinane ja murune, vähese vürtsika õhetusega, lihtsaltjoodav ja kosutav.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Väga kergelt joodav ja kosutav,  IPA baasnõuded täidab kenasti ära, samas ei midagi erilist.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment