Saturday, May 1, 2021

Hobo With A Hopgun

Hobo With A Hopgun (Van Moll, Holland) prk 0,33 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang 3,74 punkti.

Tootjainfo: "Westcoast IPA"

Väike purk, sildil miski, mis kiirel guugeldusel osutub filmitsitaadiks. Valge vaht täidab pool klaasist, püsides üsna kaua ja haakudes tugeva vahujäljena klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - see paneb humalasõbra naeratama, vaigune kõditus ninasõõrmeis ja magusakas puuviljasus paneb neelud tööle.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja üsna mõnusalt magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on magusakas-hapukas ja karamelline. Lõppmaitse - magusakas, karamelline, mõrkjas ja heinane. Järelmekk kogub kokku kõik veidi väsinud humala väed ja kõditab keelepära kenasti vürtsikas-mõrkja vaigususega.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga HEA TASEME rüübe. See on nagu kohtumine väsinud vägilasega - sa hindad ta varasemaid tegusid, kuid praegu on pisut kahju, et te varem ei trehvanud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment