Sunday, August 5, 2012

Double Simcoe IPA

Double Simcoe IPA (Weyerbacher Brewing Co.). pdl 0,33l? (esimest korda näeb Gambrinus pudelit, millel on mahuühikuna ära toodud ainult "12 oz" ning välditud liitermõõdustikku - mis siis ikka, plusspunkt julguse eest!). alc 9,0%. liigimääratlus topelt-IPA või koguni American Imperial IPA ehk siis eriti humalane IPA.

Välimus on sel tootel veider - tume pudel, tumelilla kork ja tumerohelistes toonides ebamäärase kujundusega silt panevad ebalema - kas on tegu disainiäpradusega või taotlusliku raskemeelsusega? :) Samas väide, et õllepruulid on kasutanud ainult ühte, suhteliselt hiljuti aretatud, kuid mõjusat Simcoe humalasorti ... see paneb aimama midagi erilist.


Vahupilt tuleb esile äärmiselt mõkukas - kolm sõrme ja tugev kui ehitusvaht. Õlle värv õitseb sügava ja sooja oranzhika merevaiguse tooniga. 

Lõhn .... ooooooo see lõhn ... see tallab tubakaste kirsadega su sõõrmeis. Humalafriigi süljenäärmed hakkavad ootusärevuses nõrguma ja raske on edasi kirjutada ;) Kergelt tolmuse ja koirohuse pööningu aroom. Esmamaitse mõjub ootamatult mahedalt, kuid see pehmus taanub kohe sügavalt humalase, geibise ja männiokkase täislaksu ees. Järelmaitse paitab raske ja mõjusa survega kogu suud, avades keele tagumistes nurkades need chakrad, mis tavaliselt Lumivalgukese und puhkavad ... kuid nüüd on print Humal ise kohal!!!

 -----------
pilt võetud siit

No comments:

Post a Comment