Saturday, August 4, 2012

Old Tom seeria

Old Tom Ginger


Old Tom Ginger (Robinsons). pdl 0,33l. alc 6,0%. liigimääratlus - klassikaline eil või siis "Englis Strong Ale". Aga igatahes ingveriga eil :)

Pudel näeb välja mõnusalt matsakas, originaalsete kirjete ja siltidega - selle eest tuleb juba anda kõrge hinne!

Vaht on huvitavalt hallikas-kreemjas, tihke ja püsiv kolmsõrmene kuhil. Õlle värv klassikaliselt eililik - punakas merevaik, kuldpruuni alatooniga. Lõhnas domineerib mõistagi ingver, kuid selle kuidagi kuivanud-tolmunud allvariandis. 

Maitse tervitab esmalt tugevalt suhkruse tilgaga, millesse kohe lisandub ingveri enda mõrkjas teravus - kui olete kunagi suhkrustatud ingverilaaste söönud, siis "see on täpselt see". Õlle enda maitse ja muud toonid kaovad kogu selle vägeva peategija taha ära, mistap võib üldtulemuse anda - huvitav, kuid üheplaaniline.

---------


Robinsons Old Tom With Chocolate / Chocolate Tom (Bottle) - Old AleOld Tom With Chocolate (Robinsons). pdl 0,33l. alc 6,0%. liigilt "old ale" ... üsna keeruliselt seletatav alge, kuid kuna tegu on selle joogi maitse-variandiga, siis pole ehk see ka nii oluline.

Reljeefkirjetega pudel ja maitsekas silt kokku annavad väga-väga mõnusa eelmulje. Kõutsipilt kaelal ja korgil muigab mõnusalt ja näib sulle silma pilgutavat.

Korralik tihedamulline vahukihike nakkub kenasti klaasiseintele. värv helkivalt tumepunane. Lõhnas aimdub õrnalt lubatud šokolaadi ja korralikke karamell-linnaseid. Maitse kakaone, jäätisene ja kreemine. järelamaitses sipsuke apelsinikoort või muud mõrkjat ja aromaatset substantsi. Huvitav ja elegantne õlleke, mida tasub vähemalt korra proovida kindlasti.
-----------
 


No comments:

Post a Comment